Работно време: Пон.-Петък: 08:00 - 18:00 / Събота: 09:30 - 14:30 / Почивен ден Неделя /
За връзка с нас: 0899192053; / 0897874440; / 02/9611403
Посети шоурум За връзка с нас

Начало / Продукти / PHILIPS LED Осветление / PHILIPS Осветление (крушки) /

Серия PHILIPS Осветление (крушки)

Медия:

Описание:

 
 
Philips показа първата в света безжична персонална светодиодна система за осветление. Комплектът на Philips съдържа три светодиодни крушки, които могат да се монтират във всяка стандартна фасунка и модул за връзка със съществуващите безжични рутери.
 
Клиентите ще могат да контролират осветлението чрез всеки iOS или Android смартфон, след като си свалят съответното софтуерно приложение, което им позволява да персонализират цвета и интензитета на светлината, както и да задават режим на работа.
 
“Системата hue на Philips задава нови правила на играта.  Philips продължава да предефинира изкуството на възможното и да измества границите, не само като предлага невероятно качество на осветлението, но и чрез неговото дигитализиране дава възможност за интегрирането му по един нов начин за подобряване качеството на живота.“ ВИДЕО ФАЙЛ

Светлина, създадена да издържи дълго

Енергоспестяващите лампи Philips осигуряват дълготрайна светлина с висока ефективност.. Различни  приложения и цветни температури, за да създадете усещане, което подхожда на настроението ви.

Светлината в цялата й прелест

Светодиодните лампи Philips комбинират красива топла бяла светлина с изключително дълъг живот. Те осигуряват моментални и значителни икономии на електроенергия, докато подобряват домашната ви атмосфера.

• цветът на осветените обекти трябва винаги да е ярък и естествен – индекс на цветопредаване (CRI) > 80,
• разликата в нюансите на бялата светлина, излъчена от два различни източника, трябва да e незначителнa.
• като закупувате светодиоден източник на светлина, вие получавате продукт с отговарящ на стандартите светлинен поток (изразен в лумени – lm), напр. Philips GU10 35W е с 250 lm.

Продукти серия PHILIPS Осветление (крушки):

Сортирай по
PHILIPS