Работно време: Пон.-Петък: 08:00 - 18:00 / Събота: 09:30 - 14:30 / Почивен ден Неделя /
За връзка с нас: 0899192053; / 0897874440; / 02/9611403
Посети шоурум За връзка с нас

Начало / Продукти / Ключове и контакти / LIVING NOW /

Серия LIVING NOW

LIVING NOW

Медия:

Описание:

 

 

LIVING NOW

 

 

 

 

Смайваща красота и интелигентни технологии, иновационен дизайн Design Award 2019, перфектна плоскост и елегантни детайли.

Произведение на изкуството минималистичния дизайн, с внимание към всеки детайл, се характеризира с уникална и отличителна форма, синтез на естетична, функционална и технологична еволюция.

Гъвкава рамка на гърба на декоративната рамка може да прикрие дефектите на стената или несъвършенства при монтажа на конзолите. Това ви гарантира ключ, който прилепва към всяка стена перфектно и при всякакви условия.

FULL TOUCH Управлението е изцяло интуитивно, благодарение на патентованата система за управление на ключа в три точки. Ергономичността на клавишите е напълно революционизирана. Всъщност клавиша може да се натиска във всяка част - в центъра, отгоре или отдолу. След натискане, клавишите се връщат в позицията си, винаги перфектно подравнени.

 

 

Лицеви панели в 3 цвята Лицевите панели са естетичните компоненти на продуктите. Предлагат се в три различни цвята: бяло, крем и черно.

Комбинации с декоративни рамки Серията Living Now включва 16 различни декоративни рамки, специално избрани, за да си съответстват с лицевите панели на механизмите. Декоративните рамки са изработени от различни материали: технополимер, метал и дърво

 

Схема на връзване на обикновен ключ, сериен ключ, девиаторен ключ и кръстат ключ ЛИНК

 

Изделия от серия LIVING NOW се състоят от:

LIVING NOW

Продукти серия LIVING NOW:

Сортирай по
NETATMO